Binnenkijken bij Klok

Klok zorgt voor onderhoud en afbouw van vastgoed. Ze hebben alle benodigde vakmensen zelf in huis. Denk aan schilders, stukadoors, stoffeerders, timmermannen, glaszetters, etc. Ze trekken dag in dag uit samen op en zijn goed op elkaar ingespeeld. Ook op het hoofdkantoor komen ze vaak samen en dat is te zien: de ruimtes zijn groot, bieden plaats aan veel mensen en zijn oerdegelijk. En tegelijkertijd ook fris en modern. Mooi gelukt!

KLOK_vastgoedonderhoud_turnkey_inbouw_projecten_lunchruimte_verticaal_123_kantoor_make-over

De lunchruimte van Klok: fris en informeel. Op de wand hangt fotobehang van fruit. En dat is niet alleen voor de sier: op tafel staan altijd volle fruitschalen. Niet toevallig: Klok is in 2015 uitgeroepen tot Vitaalste Onderneming van Nederland en dat stralen ze op elke werkplek, en dus ook in de kantine, uit.

KLOK_vastgoedonderhoud_turnkey_inbouw_projecten_vergaderruimte_123_kantoor_make-over

De vergaderruimte biedt plaats aan 12 man. Hier worden klanten ontvangen, maar ook het werkoverleg gehouden met de verschillende vastgoed teams. Dat zijn mannen in werkkleding. Alles moet hier tegen een stootje kunnen en toch voldoende uitstraling hebben.

KLOK_vastgoedonderhoud_turnkey_inbouw_projecten_flexibel_werken_flexruimte_123_kantoor_make-over

Er is bij Klok altijd wel een flexplek om even te kunnen werken. Laptop, wifi en koffie. Meer heb je hier niet nodig. Ook hier vinden we vitaliteit terug aan de muur: een work-out met fruit ­čÖé

KLOK_vastgoedonderhoud_turnkey_inbouw_projecten_gang_hal_123_kantoor_make-over

De gang naar de verschillende kantoren is spectaculair. De vloerbedekking visualiseert snelheid en de weg naar toekomst. Alles is hier altijd spik en span. Ze hebben oog voor het kleinste krasje en die is natuurlijk zo weggewerkt.