Binnenkijken bij UNP

UNP is Accountant en Belastingadviseur. Ze werken voor de meest uiteenlopende klanten, van particulieren tot grote ondernemingen. Iedereen moet zich hier dus thuis kunnen voelen. Om dit te onderstrepen besloten ze om hun kantoor een flinke make-over te geven, te beginnen bij de vergaderruimte en de wachtruimte.

Een make-over waar we trots op zijn!

UNP_vergader_groot_verticaal_123_kantoor_make-over

Het eerste wat opvalt als je de vergaderruimte binnenloopt is de lamp, die als een verlichte wolk boven de tafel hangt. Direct daarna valt je blik op de bijzondere tafel met bloemmotief. De is op maat gemaakt en biedt plaats aan 8 personen. De bloem, de lijnen en het gebruikte materiaal staan voor verbinding, ieder blad biedt een plaats en verbindt in het midden. Het scherm is heel mooi opgenomen in een wandmeubel en wordt gebruikt bij het doornemen van financiële documenten. Dit voorkomt dat veel documenten worden geprint. De toegepaste kleuren zijn neutraal: de ruimte moet voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden.

‘We hebben heel veel verschillende klanten: formeel, informeel: iedereen moet zich hier meteen op z’n gemak voelen”.

UNP_vergader_ruimte_klein_123_kantoor_make-over

In deze tweede vergaderruimte worden foto’s van Assen getoond, met roze elementen die passen bij de roze meubels. De binnenkant van de lamp past hier mooi bij met een roze bloemenmotief.

UNP_wachtruimte_123_kantoor_make-over

In de wachtruimte kunnen meerdere klanten tegelijk op hun afspraak wachten. Ook hier zijn vallen de foto’s als eerste op: mooie historische afbeeldingen van belangrijke plaatsen in Assen, met een mooi gekleurd element, wat de link legt met de toegepaste oranje meubels in de ruimte.